Barion Pixel

Manapság egyre menőbb online vállalkozásokban gondolkodni! Mindenki start-upper, influenszer és online vállalkozó akar lenni. Minél több emberrel találkozom, akiknek hasonló hivatásuk van, annál jobban jövök rá, hogy mennyire elengedhetetlen egy vállalkozói gondolkodásmód ahhoz, hogy meg is tudjanak élni. 

Miért?

Először is, bármilyen vállalkozásba is kezdj, egy dolog biztos! El kell adnod valamit. Legyen az a saját személyiséged, a terméked, az ötleted vagy a víziód. Sokan erre nincsenek felkészülve és csak a termék létrehozásában gondolkodnak. Elfelejtik, hogy el is kell adni azt! 2020-ban elhatároztam, hogy a hosszú évek során összegyűjtött tapasztalataimat (van néhány 🙂 ) elkezdem megosztani veled, hátha előnyödre válik  és te is tanulhatsz belőle!

Ha már megszületett az elhatározás, hogy egy webáruházat nyitnál, biztosan felmerült már benne is az a kérdés, hogy hogyan tovább és egyáltalán milyen lépések kellenek ahhoz, hogy eljuss egyről a kettőre. 

Mik a lépések?

Összeszedtem neked néhányat (a teljesség igénye nélkül) a lépésekből ami egy webshop nyitáshoz elengedhetetlen:

  • Domain cím vásárlás ( www. teneved. hu)
  • Tárhely vásárlás 
  • weboldal felépítése / webáruház motor használata
  • Sablon kiválasztása
  • Logó készítés
  • dizájn elkészítése
  • termék beszerzés / készítés
  • Termék feltöltés
  • képek készítése
  • leírások készítése

Ez néhány lépés azok közül amit majd megkell tenned, hogy elindíthasd a webáruházad. De természetesen ez csak a lista eleje, hiszen ezek a lépések ahhoz segítenek hozzá, hogy az online boltod meg tudd nyitni. A neheze viszont ezután jön! Az online értékesítés.

Sikerek és bukások

Az elmúlt 10 évben sok-sok webáruházat hoztam már létre, volt amelyik sikeres lett és volt amelyiket bezártam. Ezen nem kell meglepődni, sőt, bátorítalak arra, hogy te is cselekedj hasonlóan, hiszen ha nem kezded el megtenni az első lépéseket, soha nem fogsz eljutni oda, hogy sikeres webáruháza(ka)t üzemeltethess!

A tapasztalataimat és az összes tudásomat összegyűjtve, Magyarország kiemelkedő online marketingeseivel karöltve, létrehoztam az Online Értékesítési Akadémiát, ahol megtanulhatod az online értékesítés és webáruház üzemeltetés csínyját-bínyját a kezdeti lépésektől elkezdve egészen a profi online értékesítésen át!

“A földkörüli út is egy lépéssel kezdődik”

A te online karriered pedig itt kezdődhet:

Légy te is az Online Értékesítési Akadémia diákja!

“A földkörüli út is egy lépéssel kezdődik”

A te online karriered pedig itt kezdődhet:

Légy te is az Online Értékesítési Akadémia diákja!