Barion Pixel

Egy jó barátom, Mario (TikTok: mario.prawira Ig: mario.prawira) a rendkívül egyszerű, de mégis megfelelő marketinggel rendelkező tudásával, az első hetében 2000 dollár bevételt szerzett. 

Hogyan?

Mikor megérkeztem Balira, gyorsan jóba lettünk, hiszen pontosan tudtuk a másik képességeit és hamar el is döntöttük, hogy valamiféle kooperáció keretein belül együtt fogunk működni. 

Mi volt a kooperáció?

Ő remekül tud videózni és tartalmat gyártani, én pedig értek a webáruházon való értékesítéshez, értékesítési tölcsérek kialakításához illetve az online marketinghez és pszichológiához. Megállapodtunk, hogy összerakunk neki egy megfelelő marketing stratégiát, amivel értékesítheti majd a “hamarosan” elkészülő Video kurzusát. Cserébe megtanít és készít velem marketing videókat és átadja a teljes know-how-ját. 

Milyen eredményt hozott az együtt működésünk?

Már a címben lelőttem, ugyan, de rögtön az első héten 2000 dolláros bevételt generált az online video kurzusának. Azóta viszont ez az összeg sose volt kevesebb. Ez is egy remek visszacsatolás számomra arról, hogy nem csak magyarországon, de a külföldi országokban, sőt világszinten helyt áll az Online Értékesítési Akadémiában megtanulható tananyag. 

Az elmúlt néhány hónap eredménye

Melengeti a szívemet mikor az Akadémián résztvevő vállalkozók az eredményükről számolnak be! uMarci, saját termék ötlettel állt elő, sőt mi több saját magának kezdte el gyártani a termékeit és az online értékesítés tudásának megszerzésével már kis- és nagykereskedelmi vevői is vannak! 

Bence, korábbi vállalkozását maga mögött hagyva építi webáruházát, mely nagy nagy sikerek előtt áll!

Hajrá fiúk!

 

Mit fogsz tanulni az Online Értékesítési Akadémiában?

Az egész tananyag úgy lett összerakva, hogy 0 tudással is feltudd venni a folyamat és végig vezessünk téged a vállalkozói, jogi és céges alapismeretektől elkezdve, a megfelelő termék kiválasztása, beszerzése vagy megalkotásán keresztül egészen odáig, hogy képes legyél a saját weboldaladat és webáruházadat te magad felállítani!

Ez még mind nem elég a sikerhez, mert ennél a pontnál még nem volt bevételed, ezért az Akadémia nagy részében azzal foglalkozunk, hogy megértsd a legfontosabb marketing eszközöket, hogyan használd ezeket és milyen stratégia alapján tudsz a legtöbb emberhez elérni a megszerzett tudásoddal!

ezután külön beszélünk a webáruház üzemeltetésének kihívásairól, beleértve a praktikákat amit nekem és más sikeres online vállalkozóknak is működik.

Ki ad elő az Akadémiában?

Az Akadémiában, Magyarország legjobb szakemberei szólalnak meg (az alap kritérium az volt, hogy minimum 100 millió Forint feletti árbevétellel kell rendelkezni, hogy valaki megszólalhasson az Akadémiában).

Ez az az összeg amit meghatároztam, hiszen ehhez valóban tudás kell és nem szerencse. 

Az akadémiában megszólalnak híres magyar online boltok tulajdonosai, marketing vezetői, online marketing expertek, e-logisztikai és más cégek vezetői és tulajdonosai!

Más sikereit szereted csak olvasni, vagy a sajátodat is szeretnéd megvalósítani?

Légy te is az Online Értékesítési Akadémia diákja!

Az Akadémiáról bővebb info: itt

Te csak más sikereit szereted olvasni vagy a sajátodat is szeretnéd megvalósítani?

Légy te is az Online Értékesítési Akadémia diákja!

Az Akadémiáról bővebb info: itt