Barion Pixel

A legutóbbi webáruházamat egy éve indítottam. Ez idő alatt, 17.5 millió forintra nőtt a webáruház bevétele. Ezt a fenti képen jól láthatod. Elszoktam mondtani a diákoknak, hogy ne legyenek türelmetlenek, hiszen nem gyorsan akarnak pénzt keresni, hanem hosszú távon. Ezzel a webáruházzal a jövő évi célom 50 millió forint. És a legjobb az egészben, hogy nincsen felső határ. 

 Hogyan érhető el hasonló eredmény?

Mikor ezt a webáruházat elindítottam, több éves tapasztalatom volt az online értékesítés területén. Ehhez a tudáshoz nekem sok webáruházat kellett rosszul csinálnom, elbukni, bezárni.  Viszont ezeknek köszönhetően megszereztem a tudást ami innentől kezdve pénzt tud nekem keresni.

Hogyan sajátíthatod el az online értékesítés tudását?

Ha ezt a bejegyzést olvasod, nagyvalószínűséggel már elvégezted a minikurzust, ami egy nagyon alap képet ad csak az online értékesítés néhány pontjáról. Ettől összetettebb a folyamat, de pontosan ezért készült el az Online Értékesítési Akadémia. 7 Modulon keresztül, több 60 fejezetben adom át az ország legjobb szakembereivel karöltve azt a tudást ami elvezethet az online sikerhez. 

Milyen eredményekre számíthatsz? 

Trükkös kérdés, hiszen ha dolgozol és elköztelezett vagy akkor egészen hamar jó eredmények jöhetnek. A VIP csoportunkban heti rendszerességgel tudsz majd kérdezni és közvetlen segítséget kapni a közösség tagjaitól, ami méggyorsabb fejlődést biztosíthat számodra!

Az elmúlt néhány hónap eredménye

Melengeti a szívemet mikor az Akadémián résztvevő vállalkozók az eredményükről számolnak be! 

Vannak akik saját terméket gyártanak és vannak akik nagykerektől vásárolt termékeket értékesítenek tovább. A korábbi bejegyzésemből pedig láthattad Mario barátom eredményét (első hét 2000 USD). 

 

Mit fogsz tanulni az Online Értékesítési Akadémiában?

Az egész tananyag úgy lett összerakva, hogy nulla tudással is feltudd venni a fonalat és végig vezessünk téged a vállalkozói, jogi és céges alapismeretektől elkezdve, a megfelelő termék kiválasztása, beszerzése vagy megalkotásán keresztül egészen odáig, hogy képes legyél a saját weboldaladat és webáruházadat te magad felállítani!

Ez még mind nem elég a sikerhez, mert ennél a pontnál még nem volt bevételed, ezért az Akadémia nagy részében azzal foglalkozunk, hogy megértsd a legfontosabb marketing eszközöket, hogyan használd ezeket és milyen stratégia alapján tudsz a legtöbb emberhez elérni a megszerzett tudásoddal!

ezután külön beszélünk a webáruház üzemeltetésének kihívásairól, beleértve a praktikákat amit nekem és más sikeres online vállalkozóknak is működik.

Ki ad elő az Akadémiában?

Az Akadémiában, Magyarország legjobb szakemberei szólalnak meg (az alap kritérium az volt, hogy minimum 100 millió Forint feletti árbevétellel kell rendelkezni, hogy valaki megszólalhasson az Akadémiában).

Ez az az összeg amit meghatároztam, hiszen ehhez valóban tudás kell és nem szerencse.

Az akadémiában megszólalnak híres magyar online boltok tulajdonosai, marketing vezetői, online marketing expertek, e-logisztikai és más cégek vezetői és tulajdonosai!

Sajátítsd el az online bevétel szerzés tudását és éld meg a saját siker történetedet!

Légy te is az Online Értékesítési Akadémia diákja!

Az Akadémiáról bővebb info: itt

Sajátítsd el az online bevétel szerzés tudását és éld meg a saját siker történetedet!

Légy te is az Online Értékesítési Akadémia diákja!

Az Akadémiáról bővebb info: itt