Barion Pixel

Magas bevételi készségek

Magas bevételi készségek

Ha elgondolkozunk azon, hogy ki a vállalkozó, ki az online vállalkozó és ki az önalkalmazott, rájövünk, hogy bár mindegyik “szakma” távol áll az alkalmazotti léttől, de általában van ami közös. Ezek az emberek mind egy olyan tudás birtokában vannak, aminek köszönhetően magas bevételre (is) tudnak szert tenni. 

Mi a magas bevétel? 

Ez nagyon nagyon relatív. Függ attól, hogy melyik kontintensen, melyik országban vagy régióban laksz. Függ továbbá attól, hogy milyen családból jössz, milyen a jelenlegi anyagi helyzeted és attól is, hogy milyen céljaid vannak. 

Magyarországon a “milliós fizetés” amiről az emberek gyakran beszélnek és az én nézetemben ez az összeg az, amit ha valaki megtud havi szinten keresni, akkor képes egy kényelmes életet kiépíteni magának. 

Ezzel nem ért mindenki egyet és elfogadom, hogy ennél jóval kevesebb is elég egy boldog és kiegyensúlyozott élethez, de ez a cikk most a magas bevételről szól. 🙂

A vízióm

Már tiniként is arról álmodoztam, hogy egyszer egy laptop segítségével, a világ bármely pontjáról tudjak majd pénzt keresni. Ez továbbra is egy élet célom, hiszen nem elég a pénz, jó ha időnk és szabadságunk is van amellett.

A fenti videóban néhány, magas bevételi készségről esik szó. Néhány azok közül amit én elsajátítottam és segít abban, hogy egy szabadabb életet élhessek az átlagnál. 

Ha már ismersz tudod, hogy ezek bevételi készségek értelemszerűen az online értékesítéshez és az internethez köthetőek, hiszen a lokáció függetlenségben ez az ami segít!

Néhány ezek közül a képességek közül, amin én folyamatosan dolgozom:

  • A vállalkozói mindset és kereskedelmi ismeretek
  • Webáruház építés és üzemeltetés
  • Online marketing eszközök és stratégiák
  • Kép (és videó) szerkesztés
  • Áru beszerzés és gyártás (Kínából és Európából)

 

A jó hír pedig az, hogy ezeknek a megtanulásában tudok neked is segíteni az Online Értékesítési Akadémiában!

Ha úgy érzed itt az ideje változtatnod és új képességeket megtanulnod, az alábbi gombra kattintva jelentkezhetsz az Akadémiába!

Légy te is az Online Értékesítési Akadémia diákja!

Ha úgy érzed itt az ideje változtatnod és új képességeket megtanulnod, az alábbi gombra kattintva jelentkezhetsz az Akadémiába!

Légy te is az Online Értékesítési Akadémia diákja!